Invitație pentru Weekend-ul Arhitecților

 

Avem onoarea de a vă invita la un eveniment deosebit dedicat oamenilor care construiesc România.

În perioada 14-15 octombrie 2016, pe Domeniile Mar'tinutzi din Vințu de Jos, județul Alba, compania Tobimar organizează Weekend-ul Arhitecților, eveniment anual dedicat specialiștilor acestui domeniu din toată România, cu suportul partenerilor noștri: Philips, Eaton, ABB, Gewiss și Zumtobel, companii ce sunt în acest moment principalii jucători de pe piața de produse de Iluminat & Materiale Electrice.

Pe perioada a două zile veți putea afla direct de la sursă care sunt ultimele tehnologii în domeniu, ce produse de ultimă generație au fost lansate în ultima perioadă sau urmează să fie lansate, care este plusul de valoare pe care Tobimar și partenerii săi îl aduc pe piața produselor electrice din România.

Specialiștii Tobimar, Philips, Eaton, ABB, Gewiss și Zumtobel vor fi la dispoziția dumneavoastră, timp de două zile, pentru a vă oferi cele mai noi informații din domeniu și pentru a vă deschide calea spre noi oportunități de business.

Tobimar, companie cu o experiență de aproape 20 de ani, este unul dintre liderii pieței de distribuție de produse și materiale electrice din România. Tobimar oferă o gamă completă de produse și materiale electrice având colaborări și parteneriate de succes cu principalii producători mondiali de produse de profil. Companii ca Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Zumtobel, Scame, Schrack, Obo Bettermann, Narva, Eglo și multe altele, sunt partenerii Tobimar încă de la lansarea companiei.

Philips, unul dintre cei mai mari producători de surse și corpuri de iluminat, la nivel mondial, este unul dintre principalii parteneri ai Tobimar. Produsele Philips s-au făcut remarcate, în permanență, prin calitatea și fiabilitatea de care au dat dovadă dar și de gradul de inovație constant adus în piața produselor de profil, numele Philips fiind în acest moment garantul calității pentru produsele fabricate.

Eaton, companie ce are fabrici de producție și în România, este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute nume din zona de produse electrice, hidraulice și aerospațiale, din întreaga lume. Colaborarea cu Tobimar este una de lungă durată, motiv pentru care compania noastră este în acest moment unul dintre principalii distribuitori ai produselor electrice Eaton, în România.

ABB, companie ce este unul dintre principalii jucători pe piața de servicii și echipamente energetice, la nivel mondial, este prezentă în România din anul 2007. Parteneriatul cu Tobimar este unul de anvergură, compania noastră fiind deasemenea unul dintre principalii distribuitori de produse ABB din România.

Gewiss, producător de origine italiană recunoscut pentru calitatea materialelor electrice și a tehnologiei locuințelor inteligente a devenit în ultimii ani unul dintre numele preferate de către consumatorii români. Parteneriatul cu Tobimar are o durată de mai bine de 6 ani, încă de la lansarea produselor companiei italiene pe piața din România. În acest moment, Tobimar este principalul distribuitor de produse Gewiss pe piața românească.

Zumtobel, companie ce se numără printre partenerii noi ai Tobimar, este unul dintre jucătorii ce inovează constant pe piața de surse și corpuri de iluminat. Tehnologia LED și OLED a Zumtobel a făcut ca produsele companiei austriece să devină preferate de un număr din ce în ce mai mare de consumatori. Parteneriatul cu Tobimar este unul ce se dorește a fi de lungă durată, în buna tradiție a modul de lucru cu furnizorii pe care l-am avut în permanență.

Vă invităm să descoperiți cele mai noi produse ale Philips, Eaton, ABB, Gewiss și Zumtobel în cadrul evenimentului anual Weekend-ul Arhitecților.

Vor fi prezentate noutăți din domeniile:

  • Soluții de Iluminat;
  • Protecție și Control;
  • Materiale Instalații;
  • Aparataj Electric;

Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 15 octombrie, anul curent, la Domeniile Mar'tinutzi din Vințu de Jos, județul Alba.

În speranța că cele prezentate mai sus v-au stârnit interesul și dorința de participare, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma participarea la eveniment și pentru a primi toate detaliile referitoare la agenda evenimentului. Data limită pentru confirmarea participării este 30.09.2016.

Ne puteți confirma participarea la următoarea adresă de contact:

Cosmin Oltean, Director Vânzări Proiecte

0729.381.333 sau cosmin_oltean@tobimar.ro