Conform unui studiu Daedalus Millward Brown, peste 60% dintre romani duc o viata plina de stres. Peste media din regiune. Este unul dintre moitivele pentru care din ce in ce mai multe persoane din Romania aleg sa investeasca intr-un centru SPA pentru locuinta lor sau hotelul/ pensiunea pe care o administreaza.

Cu o experienta de peste 35 de ani in aceasta industrie, STARPOOL conserva standardele inalte ale saunelor fabricate manual, cu design si tehnologie uluitoare. Iata mai jos cateva modele uimitoare de SPA-uri STARPOOL. ORICARE dintre ele poate fi la tine acasa:

click pentru a afla mai multe
Click aici: CATALOG SPA-uri pentru locuinte/ hoteluri
Produsele Starpool sunt fabricate in totalitate in Italia. Toate elementele, ansamblurile si tehnicile de operare sunt preasamblate in cadrul companiei. In acest fel, inainte sa fie instalat, fiecare produs este supus unui test extrem de riguros, iar montarea se face extrem de rapid si cu precizie, la fata locului.
click pentru a afla mai multe
SWEET SPA si SWEET SPA XL
| rasfat infinit |
Design: Cristiano Mino
Premiul Reddot Design Award Best of the Best


Un SPA pentru 2 si, respectiv, 4 persoane (3mp/4mp) Farmecul ambientelor diferite, eleganta si puritatea liniilor principale, toate acestea se intrunesc in vederea crearii unei experiente de wellness si SPA complet, care ocupa o suprafata de mai putin de 3 mp/4 mp.
Cel mai ridicat nivel de igiena (pereti unici, imbracati cu sticla sau placati cu foi din marmura, pardoseala si bancheta suspendata din Korakril).

Cuprinde: dusuri senzoriale, baie de abur (sauna finlandeza), proiector cu LED-uri RGB, muzica prin sistem audio MP3 etc.

Solicita aici Mai multe detalii/ Oferta de pret
click pentru a afla mai multe
SWEET SHOWER
| dus-ploaie de senzatii |
Design: Cristiano Mino

Imbina jeturile cu intensitati variabile, aromele imbietoare si sunete relaxante. Recreeaza senzatia unei ploi calde de vara cu stimulare datorita cetii reci cu mentol si aroma exotica de maracuja.

Confort transpus si prin tehnologie prietenoasa pentru utilizator pentru o deplina senzatie de bine.

Solicita aici Mai multe detalii/ Oferta de pret
click pentru a afla mai multe
SWEET SAUNA 90 COMBI
| sauna 2 in 1 |
Design: Cristiano Mino

Perfecta pentru persoanele care doresc sa aiba libertatea de a alege in orice moment. Va pune la dispozitie cele mai bune caracteristici ale celor doua concepte de sauna:

- temperaturile ridicate ale traditionalei saune finlandeze (80 / 90 ° C)
- o caldura blanda, care invaluie corpul (35 / 40 ° C)

Poate fi instalata in orice tip de spatiu care are ca destinatie wellness-ul, fiind, de asemenea, disponibila si in versiunea XL.

Solicita aici Mai multe detalii/ Oferta de pret
 
 
STARPOOL
Tel: 0766.577.777
Email: office@starpool.ro
Website: www.starpool.ro
 
Campanie realizata de IBC Focus prin ConstructEmailing.