Click aici: Abonati-va la
NEWSLETTER-UL SIEMENS
Distributie optimizata a costurilor in functie de consumul real

Siemeca este un sistem Siemens destinat masurarii, colectarii de date si eficientizarii consumului.

Sistemul include repartitoare de costuri, contoare de caldura si de apa, transformatoare de semnal si noduri de comunicatii.

Instalarea este simpla, iar modul de comunicare este de tip wireless, datele putand fi colectate de la distanta.

Principalele avantaje ale Sistemului Siemeca:

Posibilitate mare de integrare a principalelor aparate de masurare a consumului necesar pentru functionarea sistemului (gaz, energie termica, apa, energie electrica etc.)

Design flexibil care permite realizarea proiectului in mai multe faze (de exemplu instalarea initiala a repartitoarelor, urmata de cea a contoarelor de apa si a celor electronice)

Se pot conecta mai multe cladiri la un sistem comun de colectare a datelor, printr-o retea de comunicare de tip M-bus

Informatiile primite de la contoarele sau repartitoarele de caldura electronice sunt stocate in nodurile de comunicatie, care sunt sincronizate intre ele si fac parte dintr-un sistem unitar, ce poate fi accesat din mai multe locuri

Repartitoarele electronice de energie termica sunt dotate cu alarma care se activeaza in caz de manipulare neautorizata

Solicitati aici OFERTA DE PRET Sistem Siemeca
Cum reduc consumul excesiv de energie

In multe gospodarii nivelul caldurii este constant, chiar si atunci cand nu este nimeni acasa. De asemenea, multe persoane aleg sa rezolve problema caldurii in exces deschizand fereastra. Aceasta metoda de raportare fata de incalzire genereaza costuri inutile.

Instaland repartitoarele de costuri, multi consumatori vor putea urmari consumul propriu si vor putea cauta activ o solutie pentru scaderea consumului.

Cele mai eficiente economii de energie se obtin prin montarea unui ventil de termostat pe calorifer si a unor capete de reglare a temperaturii. Pasul urmator pentru a economisi energie si pentru a scadea costurile pentru incalzire este reglarea ventilelor si capetelor in functie de momentul zilei. Astfel, nivelul de incalzire poate scadea daca nu este nimeni acasa.
Abonati-va aici la INFORMATII UTILE
pentru Instalatori
SIEMENS
Strada Preciziei, nr. 24, RO-062204. Sector 6, Bucuresti, Romania
Tel: 0040-21-6296-400 | Fax: 0040-21-6296-412
E-mail: siemens.ro@siemens.com | Web: www.siemens.com
Campanie realizata de IBC Focus.