BIFE-SIM 2013


Va asteptam la conferinta “Design is pure lust”
Pe 17 si 18 septembrie in cadrul BIFE-SIM

Prima luna de toamna aduce la ROMEXPO cea mai importanta manifestare destinata industriei de mobilier – BIFE-SIM, Targ International de mobila, echipamente si accesorii.

In cadrul acestui eveniment venim in intampinarea dumneavoastra cu manifestari conexe ce subliniaza calitatea si importanta acestui targ pentru industria romaneasca de mobilier.

Astfel, primele doua zile ale targului BIFE-SIM, 17 si 18 septembrie, vor prilejui organizarea conferintei de design “Design is pure lust”, in cadrul careia specialisti renumiti din domeniu si-au anuntat deja participarea pentru a sustine prezentari.

Dintre speakerii conferintei ii amintim pe:
  • Marius Marcu Lapadat – Decan, Facultatea de Arhitectura de Interior, din cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti
  • Prof. Univ. Dr. Ing. Marina Cionca – Facultatea de inginerie a Lemnului, Universitatea Transilvania din Brasov. Tema sustinuta: "Scaunele – norma si forma"
  • Dr. Ing. Alin M. Olarescu, Sef Lucrari Univ. - Facultatea de inginerie a Lemnului, Universitatea Transilvania din Brasov.
  • Dorina Onescu-Tarbujaru, Arhitect, conf., Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti, Facultatea de Arhitectura de Interior. Tema sustinuta: Reciclarea deseurilor: reutilizare, reinterpretare, refunctionalizare

Tot in cadrul conferintei, veti putea vizualiza cele mai noi creatii din domeniu in cadrul Salonului de Avangarda al Laboratorului de Arhitectura – Parametrica.

Astfel, arhitecti, designeri, studenti, tineri sau deja specialisti, sunt asteptati in cadrul conferintei “Design is pure lust” pentru un eveniment ce va facilita schimbul de experienta si vor contribui la cresterea nivelului educational si informational in zona designului de mobilier.

Va asteptam pentru doua zile de varf destinate inovatiei si frumosului in domeniul mobilierului si al designului de interior.

Participarea la conferinta este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Rezerva-ti un loc acum!


R.S.V.P.:
Oana SUBTIRICA - PR & Advertising Department
Mobil: +40 725.721.039
E-Mail: oana.subtirica@romexpo.ro

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati site-ul www.bife-sim.ro


 
romexpo@romexpo.ro