CADOU: CATALOG MOBILA DALIN
MODELE 2015

O canapea este mai mult decat o piesa de mobilier, este cuibul in care te relaxezi dupa o zi incarcata de munca si in care se aseaza povestile musafirilor. Fiind ca o carte de vizita a camerei de zi, iti recomandam sa o alegi fara compromisuri pe cea care iti reprezinta cu adevarat stilul de viata si in acelasi timp cea care iti face familia si oaspetii sa se simta ca acasa.

In acest scop, Mobila Dalin a creat modele de canapea cu personalitate. Un design in care s-a investit multa creativitate, atat pentru a realiza un decor original, cat si pentru confortul tau sau al clientilor tai.

Stockholm - Tinerete si relaxare

Canapeaua Stockholm este disponibila in numeroase culori si materiale, ceea ce o adapteaza pentru toate locatiile unde este amplasata si o face sa fie o piesa moderna de mobilier.

Te cucereste din prima clipa prin aerul tineresc si confortul maxim pe care il ofera. Extensia canapelei poate fi utilizata fara probleme pentru somnul din fiecare noapte, datorita saltelei cu structura High Resilience (structura de celule deschise ce permit o aerisire intensa a saltelei).

RECOMANDATA PENTRU: Locuinte / Hoteluri / Pensiuni / Birouri

Solicita aici mai multe detalii sau oferta
 
Bucovina - Traditie si nostalgie

Canapeaua Bucovina pastreaza motivele traditionale originale ale uneia dintre cele mai iubite regiuni din Romania. Exprima in acelasi timp bunul gust, cu o poveste autentica in spate.

Prin liniile drepte si asezate, prin broderia cusuta, atat pe brate, cat si pe sezut si perne, canapeaua Bucovina este nu numai o "piesa de muzeu", ci si o piesa practica de mobilier.

RECOMANDATA PENTRU: Locuinte / Hoteluri / Pensiuni / Receptii

Solicita aici mai multe detalii sau oferta
Mobila Dalin, producator de mobilier tapitat, detine o retea proprie de showroom-uri, francize, lanturi de magazine care expun si vand produse, atat in Romania, cat si in Europa: Austria, Franta, Germania, Italia, Spania.

MOBILADALIN
Str. Apalinei Nr.122, Reghin
Tel: 0265 306250 | Fax: 0372 898300
E-mail: dalin@mobiladalin.ro | Web: www.mobiladalin.ro
Campanie realizata de IBC Focus.