Unde sunt racordati la retea
banii din piata instalatiilor?


ACUM AI INTR-UN SINGUR ANUAR TOATE SECRETELE PE CARE ORICE FIRMA TREBUIE SA LE STIE:
  • Spre ce fel de investitii se orienteaza executantii de top in viitor? Predictii reale pentru o strategie invingatoare in 2014
  • TOP 100 Executanti de instalatii, detinatori ai 40% din intreaga piata, lucrarile lor, cifrele si evolutia lor in 2013 – 2014
  • Analiza pietei bazata pe interviuri valoroase cu executantii de top si analiza riguroasa a firmelor din acest domeniu

Vezi aici continutul si metodologia anuarului

Lectia de profitabilitate predata de firmele de instalatii

La categoria profit insa, lucrurile stau sub cu totul o alta lumina. Daca aceasta categorie era dominata pana in 2010 tot de antreprenori, cand masuram rezultatele acestora cu cele realizate de firmele de instalatii, observam ca balanta s-a inclinat in favoarea firmelor de instalatii incepand cu 2011.

Lista cu 100 firme de executie instalatii cat
si lista cu santierele lor

In piata instalatiilor este o vorba “cand instalatiile nu sunt facute corect, chiar si apa rece te poate frige...la buzunar”. Si atunci vine intrebarea inevitabila: “Cum te asiguri ca ai instalatiile facute corect?”. Cum stii ca firma cu care vei lucra la cea mai importanta investitie din viata ta e o firma de calibru, e o firma cu experienta, e o firma profesionista.

 
Comanda acum
la un pret special 299 Euro + TVA
149 Euro + TVA

completand formularul de mai jos

"Daca trebuie sa citesti un singur document pe an despre executantii de instalatii, acesta sigur trebuie sa fie TOP 100 Executanti de instalatii."

"Cand lucrezi cu executantii de instalatii, nu stii cu adevarat care sunt doar vorbe, si care sunt faptele. De aceea analiza IBC Focus a dat imaginea reala despre piata si despre ce NU se stie despre firmele din acest domeniu"