www.thermosteel.ro Tel: 0728 590 339
UNIC PRODUCATOR AGREMENTAT DE VOPSEA TERMOSPUMANTA
DIN ROMANIA
PROTECTIE PASIVA LA FOC  DE LA
15min -180 min!
Suntem specializati in protecția împotriva incendiilor a structurilor de oțel, rezervoare, containere , structuri din lemn și structuri de beton,tubulaturi de ventilatie si desfumare. Securitate la incendiu este un element critic al cladirilor moderne. Ca atare, ea cere solutii robuste care să asigure că, în caz de incendiu, structura rămâne stabilă pentru a permite evacuarea în sigurantă a ocupantilor clădirii.
DOSAR COMPLET PENTRU AVIZ ISU
Vopseaua termospumanta Thermosteel 
pe bază de apă este o vopsea albă cu o rezistenta de 120 minute
Contactati-ne:
DISTRIBUITOR NULLIFIRE
IN ROMANIA

Nevtron System International  este o firma romaneasca cu capital integral privat, fondata in anul 2014,  specializata in domeniile protectiilor la foc a structurilor metalice si tubulaturi de ventilatie si desfumare, a protectiilor anticorozive industriale

Pentru realizarea acestor obiective firma noastra a dezvoltat parteneriate strategice de durata cu furnizori consacrati, traditionali, care opereaza cu succes pe acest segment de piata de foarte multi ani, avand ca atu principal performantele deosebite ale produselor si nu in ultimul rand a urmarit alegerea acelora care sa ofere consumatorului final mai mult decat un produs – o imagine a calitatii.

Astfel, Nevtron System International a devenit distribuitor pentru Romania a produselor pentru protectia la foc a structurilor metalice NULLIFIRE, unul din cei mai mari producatori de produse pentru protectia la foc pasiva din intreaga lume. Avem solutii “la cheie” pentru orice fel de protectie la foc pasiva.

Suntem deasemeni acreditati ca aplicatori de protectii la foc si totodata  UNICUL PRODUCATOR AGREMENTAT TEHNIC DIN ROMANIA de vopsele termospumante cea ce face ca si PRETURILE oferite de noi sa fie cele mai MICI de pe piata!

Copyright © *2016* *NEVTRON SYSTEM INTERNATIONAL*, All rights reserved.


e-mail:
nevtroninternational@gmail.com

Tel:
0728 590 339 


www.thermosteel.ro