Nu se vede bine emailul? Apasa aici pentru versiunea online.
 
Fii mai eficient în domeniul tău de activitate. Beneficiază de inovațiile din inginerie și lasă-te pe mâinile specialiștilor (ingineri electrici, mecanici și IT) când ai nevoie de automatizări industriale, dezvoltarea de softuri și soluții industriale sau proiectarea de instalații electrice inteligente. Zecile de proiecte finalizate cu succes cu ajutorul Evopro ar trebui să te convingă.
Vezi aici o parte din proiectele finalizate cu succes de Evopro
Echipa EVOPRO excelează în trei departamente:
❱ Departamentul de management operational- instalații electrice (medie și joasă tensiune, rețele inteligente și eco-friendly)
❱ Departamentul de soluții industriale – automatizări industriale, fabricație și procese industriale, soluții specifice mai multor domenii
❱ Departamentul de proiectare și producție - amplasarea propriu-zisă, chiar și pentru mediu EX.

Cu ce servicii te putem ajuta? Solicita aici o ofertă!
click pentru a afla mai multe
Departamentul de management operațional - Instalații electrice

Servicii: proiectarea și executarea în site a instalațiilor de cablu, iluminat interior și exterior, sisteme de împământare electrică, sisteme de alarmă la incendiu omologate, sisteme de securitate, sisteme de control acces, construirea de sisteme de automatizare, eficiență energetică, centrale electrice (principale si secundare - substații), control/SCADA .

Zone vizate : birouri și clădiri comerciale (hoteluri, centre comerciale), industriale și agricole, dezvoltarea infrastructurii, industria energetică.

Cere o ofertă pentru instalații electrice!
click pentru a afla mai multe
Departamentul de soluții industriale

Servicii: tehnologii de automatizare, servicii de industrie, design de produs, Digital Enterprise/PLM, proiectare mecanică, linii de automatizare de producție - linii automatizate de productie.

Tehnologii și software-uri folosite: Siemens (Simatic PCS 7, Simatic STEP 7, WinCC flexibil, WinCC, TIA Portal), automatizare Allen-Bradley (RSLogix 500/5000, Factory Talk View Site Edition/Machine Edition FactoryTalk Historian, PlantPAX), Schneider, Eaton, Phoenix Contact, IFM. Autocad, E-plan engineering P8, Catia, Delmia.

Domenii vizate: infrastructură, petrol și gaze, industria cimentului, industria metalurgică, exploatarea minieră, stații de tratare a apei, stații de epurare a apelor uzate, industria alimentară, industria auto

Vezi aici ce soluții industriale îți propunem.
click pentru a afla mai multe
Departamentul de proiectare și producție

Produse oferite: Cabinete control PLC, dulapuri MCC (debrosabile, demontabile, fixate) placi, tablouri electrice de distribuție (până la 7000A), panouri electrice pentru corectarea factorului de putere, circuite dulapuri secundare pentru tensiune inalta si medie și dulapuri UPS. Pentru proiectare este posibilă realizarea proiectului electric în: Eplan Electric P8, Autocad, Dialux, Rittal Power Engineering, Simaris, Alpha Select, Rapsody.

Solicită o ofertă de preț sau documentații tehnice.
Evopro este unul dintre cele mai puternice centre de inginerie și IT din nord-vestul României, având o echipă formată din ingineri electrici, mecanici și IT, specializați în automatizări industriale, dezvoltarea de softuri și soluții industriale și proiectarea de instalații electrice inteligente. Cu sediul central în Cluj-Napoca, Evopro furnizează la nivel internațional soluții inovatoare pentru o gamă largă de aplicații, oferind proiecte la cheie în infrastructură, industria petrolieră, metalurgică, energetică, alimentară sau auto, industria cimentului, exploatarea minieră, dar și instalații sau automatizări pentru spații de producție, centre logistice, clădiri de birouri sau centre comerciale.
evopro Systems Engineering S.R.L.

Adresa: RO-400139 Cluj-Napoca, str. Tăbăcarilor, Nr.2
Telefon: +40 364 887634 | Fax: +40 364 887635
Email: office@evopro.ro
Web: www.evopro.ro
Campanie realizata de IBC Focus prin ConstructEmailing.
Daca nu mai doriti sa primiti cele mai bune oferte doar pentru dvs. apasati aici pentru a va dezabona.