Daca nu se vad imaginile apasati aici
Conform studiilor de specialitate, 75-87% din consumul de energie intr-o locuinta se datoreaza incalzirii. De aici si facturile ridicate. Vezi mai jos cele 4 variante care iti reduc consumul la minim:
1. Incalzirea in pardoseala - economie de 40% la consum
Sistemele de incalzire in pardoseala de la Ciupirom garanteaza un consum cu 40% mai mic decat sistemele traditionale de incalzire. Si, foarte important: nu ridica praful in incapere! La o temperatura pe tur de 45 grade, de exemplu, obtii o temperatura ambientala de 24 de grade Celsius. Problemele cu praful apar de la 48-50 de grade in sus, temperatura de care nu vei avea niciodata nevoie in locuinta.
// Descarca Oferta de pret pentru o casa de 200 de mp
sau // Cere o oferta personalizata pentru spatiul tau
2. Pompa de caldura - economii de pana la 70% la factura de incalzire

Pompele de caldura folosesc resurse naturale inepuizabile, ceea ce-ti asigura independenta incalzirii locuintei. Pompele inovative de la Dimplex au un ridicat coeficient de performanta care te ajuta sa ai costuri cu 70% mai reduse decat folosind sistemele clasice de incalzire.
// Descarca oferta de pret pentru o camera tehnica cu pompa de caldura pentru o casa de 200 mp
sau // Cere oferta de pret adaptata la incalzirea pentru casa ta
3. Cazane Lemne/ peleti pentru o incalzire economica in pardoseala

In cazul cazanului pe lemne in tandem cu un puffer, servind o instalatie de incalzire in pardoseala, alimentarea cu lemne se face doar odata la 18-20 ore. Cu acest sistem aveti caldura perfecta in casa cu un consum foarte mic de lemne. Si in cazul cazanului pe peleti montat in acelasi sistem, consumati foarte putin combustibil.

// Descarca oferta de pret cazan pentru spatiul tau
4. Centrala de gaz in condensatie care bate la economie radiatorul

Centralele in condesatie gaz care servesc o instalatie de incalzire in pardoseala reduc consumul de gaz cu 45 % fata de sistemul cu raditoare si centrala normala. Este ideala pentru incalzirea in pardoseala pentru ca procesul de condensare are loc la temperaturi mai mici de 40 de grade si are o tehnologie avansata de control al temperaturii.

// Cere o Oferta de pret personalizata la cele mai economice centrale
sau // Cere oferta pentru o camera tehnica cu gaz in condensatie servind o casa de 200 mp

Ciupirom Instal SRL 0769 289016 ciupirom@yahoo.com

Pentru dezabonare va rugam sa apasati aici || Campanie realizata de IBC Focus