Vilicotel - software management hotelier
VilicoRest - software management restaurant
Apasa aici daca nu se incarca pozele
Administrați fără probleme toate operațiunile din hotelul sau restaurantul dvs. cu Vilicotel și VilicoRest!
Aveți un hotel, o pensiune sau un restaurant de administrat? Cum vă asigurați că toate rezervările sau comenzile sunt gestionate fără probleme și cum identificați cea mai bună strategie pentru reducerea costurilor, maximizarea veniturilor, oferind în același timp o experiență cât mai plăcută clienților?

Noile versiuni ale Vilicotel și VilicoRest, produsele fanion ale firmei AMBO pentru piața HORECA, reflectă ultimele tendințe manifestate pe plan internațional din industria ospitalității și a restaurantelor.

Aflați mai multe despre soluțiile software oferite de AMBO

Administrează fară probleme toate operațiunile hoteliere!
Vilicotel îmbină armonios funcționalitatea necesară managementului operațiunilor hoteliere de zi cu zi cu posibilitatea de a extrage cei mai importanți KPI (Key Performance Indicators) în scopul maximizării veniturilor și profiturilor hoteliere.

1
Vilicotel oferă facilități complete de PMS și CRM într-o interfață intuitivă și ușor de utilizat.

2
Vilcotel oferă servicii de booking engine direct booking și servicii web (www.besthotels.ro, Facebook) cu scopul atragerii unui număr sporit de rezervări on-line directe, necomisionate.

Ce face mai exact softul hotelier Vilicotel:
Administrează simplu și personalizat camerele / Administrează clienții cu orice tip de cerință / Gestionează prețurile și emite facturi / Efectuează rezervări on-line / Trimite newslettere către clienți sau potențiali clienti / Asigură arhivare și protecție / Asigură interfață pentru centrale telefonice / Generează rapoarte / Include sisteme POS
Poate lucra integrat cu VilicoRest ... și poate fi configurat pentru orice aveți nevoie!.
Solicită o ofertă de preț pentru Vilicotel
Gestionează comenzile, rezervările și plățile din restaurantul tău!

VilicoRest este mai mult decât un POS. VilicoRest lucrează integrat cu VilicoGest pentru asigurarea fluxurilor de lucru legate de preluarea comenzilor și eliberarea din gestiune.
1
Prin interfețele lor intuitive modulele de VilicoRest și VilicoGest asigură automatizarea tuturor proceselor dintr-un restaurant și permit de asemenea gestiunea completă a acestuia.

2
Aplicațiile mobile sunt o adiție relativ recentă la platforma VilicoRest. Astfel VilicoTab și VilicoGuest asigură noi nivele de uzabilitate și customer experience.

Ce face mai exact platforma software VilicoRest - VilicoGest:
Administrează preluarea comenzilor din mai multe puncte de lucru definite / Poate defini structura meselor și poate asigura rezervarea acestora / Lucrează în integrare cu VilicoGest și poate defini meniuri și rețete / Poate lucra integrat cu Vilicotel și trimite nota de plată pe factura de cazare /Poate ține gestiunea completă și generează toate rapoartele necesare în acest sens... si poate fi configurat pentru orice aveți nevoie!

Solicită o ofertă de preț pentru VilicoRest
Softurile Vilicotel și Vilicorest sunt utilizate cu încredere în România și Austria:

Ambo Systems SRL

0771 655 228
vanzari@ambo.ro
www.ambo.ro
Campanie realizată de IBC Focus - ConstructEmailing Pentru dezabonare apăsați aici